Kom helt tæt på Søs Fenger og hendes band, når de lægger vejen for Musikhuzet lørdag den 14. november kl. 21.00. Det bliver en aften med alle de største hits. Så tag vennerne med til en sjov aften Musikhuzet. Begrænset antal!

DKK 148,-
Værdi DKK 295,-   Rabat  50%
134 Solgte
Tilbuddet stopper ved udsolgt eller senest om:
Kom helt tæt på Søs Fenger og hendes band, når de lægger vejen for Musikhuzet lørdag den 14. november kl. 21.00. Det bliver en aften med alle de største hits. Så tag vennerne med til en sjov aften Musikhuzet. Begrænset antal!

Det gode

Med dette tilbud fra Musikhuzet får du: 

  • 1 billet til koncert med Søs Fenger lørdag den 14. november kl. 21.00 

Søs Fenger
Søs Fenger i topform, én af vore bedste vokalister i landet. Kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Kommer snart og spiller i dit lokalområde. 

Oplev Søs Fenger både helt tæt på og for fulde tryk med sit fantastiske liveband. 

En uforglemmelig koncert i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks. ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi” (fra Toppen af poppen). Oplev både News-hits som ”Du Er”, ”Jeg Elsker dig” og selvfølgelig “Den Jeg Elsker” samt de hits Søs har samlet sig i sin flotte solokarriere frem til nu. Herudover har Søs udvalgt en række af sine yndlingssange, og største hits fra News henover hendes imponerende solokarriere til nu, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens univers. 

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde og kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!  

Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco - og det på både dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent - og holdt fast i den svære kunst; at have sig selv og publikum med hele vejen.  

Søs Fenger forstår at forene sødme og styrke, og det er måske forklaringen på, hvorfor hun er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum og hele familier; døtre, brødre, mødre, fædre, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – hits alle kender og elsker med Søs som er en af landets bedste sangerinder. 

Glæd dig til en livekoncert med hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før - sådan som hun er elsket mest af alle. 

Betingelser

Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Søs Fenger lørdag den 14. november 2020 kl. 21.00.

Dørene åbner kl. 20.00

Værdibeviset skal medbringes i fysisk form. OBS! Det er vigtigt at stregekoden på værdibeviset medbringes, da denne skal scannes i døren som billet.