Giv dine børn en dejlig musikoplevelse i Raschs Pakhuz lørdag den 30. november kl. 13.00. Der bliver masser af leg med instrumenterne, hvor børnene bliver en del af den kreative proces. Med i tilbuddet får du en sodavand og popcorn. Begrænset antal.

DKK 40,-
Værdi DKK 80,-   Rabat  50%
17 Solgte
Tilbuddet stopper ved udsolgt eller senest om:
Giv dine børn en dejlig musikoplevelse i Raschs Pakhuz lørdag den 30. november  kl. 13.00. Der bliver masser af leg med instrumenterne, hvor børnene bliver en del af den kreative proces. Med i tilbuddet får du en sodavand og popcorn. Begrænset antal.

Det gode

Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til koncert med Drums Across lørdag den 30. november kl. 13.00.
  • 1 sodavand
  • 1 popcorn

Drum Across
Efter at have turneret i 20 år med forskellige historier er Drums Across nu aktuel med en koncert, hvor sangene er indøvet på forhånd, men hvor det musikalske arrangement bliver til på stedet. 

Klavess Borris og Lars Storck er multiinstrumentalister, så ved hjælp af kaospedaler og sampling på scenen, guitar, bas, keyboards og alverdens percussion vil publikum opleve kreativitet på stedet og glæden ved bare at prøve sig frem og jamme. Når sangene kommer oven på det, der bliver komponeret, vil der også blive lavet små koreografier.

Medvirkende:
Lars Storck
Klavess Borris Larsen Nielsen
Uffe Helgesen Olsen

Betingelser

Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Drums Across lørdag den 30. november 2019.

Dørene åbner kl. 12.00

Værdibeviset skal medbringes i fysisk form. OBS! Det er vigtigt at stregekoden på værdibeviset medbringes, da denne skal scannes i døren som billet.