Giv dine børn en dejlig musikoplevelse i Raschs Pakhuz lørdag den 12. oktober kl. 13.00. Der er dømt leg og musik med familiekoncert med En FanJAZZtisk Trommerejse. Med i tilbuddet får du en sodavand og popcorn. Begrænset antal.

DKK 40,-
Værdi DKK 80,-   Rabat  50%
48 Solgte
Tilbuddet stopper ved udsolgt eller senest om:
Giv dine børn en dejlig musikoplevelse i Raschs Pakhuz lørdag den 12. oktober kl. 13.00. Der er dømt leg og musik med familiekoncert med En FanJAZZtisk Trommerejse. Med i tilbuddet får du en sodavand og popcorn. Begrænset antal.

Det gode

Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til koncert med En FanJAZZtisk Trommerejse
  • 1 sodavand
  • 1 popcorn


En FanJAZZtisk Trommerejse

- Junglejazz, swingmusik og fortælling er for både børn og deres voksne.

Hvor kommer trommerne egentlig fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik lige fra jungle(real)bogen og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsen Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde!

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband spiller udadvendt swing, jazz og stemnings(lyd)billeder fra dansehaller, smugkroer og stumfilmsbiografer i 20rne og 30rnes trafikjungle i New Orleans, Chicaco og New York for både lyttende, festende og dansende forsamlinger.

Det dejlige jazzband har i de forløbne par år spillet mere end 100 koncerter i hele Danmark, hvilket må gøre det til et af landets mest sammenspillede jazzorkestre.

Udover fast engagement i bastardorkestre som The KutiMangoes, Magnus Fra Gaarden og AUDIOGRAF har orkestermester Mikkelsen akkompagneret et bredt udsnit af den danske musikscenes spydspidser, herunder bl.a. Johnny Madsen, Per Vers, Benjamin Koppel, Jesper Thilo, Finn Ziegler, Sinne Eeg, Hugo Rasmussen, Jacob Fischer, Kjeld Lauritsen og mange, mange flere.

Betingelser

Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med En FanJAZZtisk Trommerejse i Pakhuz lørdag den 12. oktober kl. 13.00. 

Dørene åbner kl. 12.00.

Værdibeviset skal medbringes i fysisk form. OBS! Det er vigtigt at stregekoden på værdibeviset medbringes, da denne skal scannes i døren som billet.