Bestsave

Home Page

 1. Tag en tur til Svaneke og nyd foråret med frokost på Restaurant Pakhuset. Du får ”Pakhusets grillede sandwich med chorizo, lækkert fyld og smeltet brie. Prisen inkluderer en spand fritter med chilimayo og fri salatbar”

  DKK 72,-
  Værdi DKK 143,-   Rabat  50%
  100 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Tag en tur til Svaneke og nyd foråret med frokost på Restaurant Pakhuset. Du får ”Pakhusets grillede sandwich med chorizo, lækkert fyld og smeltet brie. Prisen inkluderer en spand fritter med chilimayo og fri salatbar”

  Det gode

  Tag en tur på Restaurant Pakhuset i Svaneke og få en dejlig frokost.

  Du får ”Pakhusets grillede sandwich med chorizo, lækkert fyld og smeltet brie. Prisen inkluderer en spand fritter med chilimayo og fri salatbar”.

  Du kan komme alle ugens dag i perioden fra kl. 12.00 – 16.00, bare du ringer i forvejen.

  Restaurant Pakhuset er beliggende i et idyllisk gammelt pakhus i hjertet af Svaneke, midt mellem gamle købmandsgårde, bolsjekogeri, glaspusteri og bryghus.

  Betingelser

  Værdibeviset kan benyttes alle ugens dage fra den tirsdag den 18. april til og med torsdag den 11. maj 2017. Fra kl. 12.00-16.00.

  Bordbestilling er nødvendig og skal ske på telefon 56 49 65 85, oplys venligst at der er tale om et ”Best Save” tilbud. Vi åbner først for bestillingerne lørdag den 8. april.

  Værdibeviset kan ikke benyttes til selskaber over 6 personer, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

  Der tages forbehold for udsolgte dage.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.

  Adresse: Brænderigænget 3, 3740 Svaneke