Bestsave

Home Page

 1. Tag børnene med i jazzskole i Musikhuzet søndag den 18. februar kl. 13.00, når Master Fatmans Jazzskole lægger vejen forbi. Her får de lov til at høre samba, bossa og swingue, lære at danse ret vildt, spille på vores maver (også hvis de er små) og springe

  DKK 40,-
  Værdi DKK 80,-   Rabat  50%
  29 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Tag børnene med i jazzskole i Musikhuzet søndag den 18. februar kl. 13.00, når Master Fatmans Jazzskole lægger vejen forbi. Her får de lov til at høre samba, bossa og swingue, lære at danse ret vildt, spille på vores maver (også hvis de er små) og springe

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til koncert med Master Fatmans Jazzskole

  Master Famans Jazzskole
  Tag med Jazzskolen helt om på den anden side af jorden til et af verdens allersmukkeste og dejligste steder - Brasilien.

  Vi skal høre samba, bossa og swingue, lære at danse ret vildt, spille på vores maver (også hvis de er små) og springe over hinanden, når vi prøver Capoeira. Entertainer, radiovært, jazzentusiast, bassist, filminstruktør, musikguru m.v. Master Fatman har tidligere med stor succes lavet jazzskole for børn i førskolealderen.

  Nu er Master Fatman klar med version 2 af jazzskolen, der også appellerer til børn i indskolingsalderen. 

  For Master Fatman er forholdet mellem jazz og børn helt særligt: “Børn er jazz, for jazz handler om 100% nærvær. Vi kan lære meget af børnene, for dem er det ok at være helt vildt ked af det - og at være helt vild glad! For mig er jazz at være åben. At man ikke har alle mulige regelsæt eller forventninger med.” 

  Master Fatman medbringer en god håndfuld musikalske hjælpelærere og dansere, der alle har en solid base i den brasilianske musiktradition.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Master Fatmans Jazzskole søndag den 18. februar 2018 kl. 13.00 i Musikhuzet.

  Dørene åbner kl. 12.00.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.