Bestsave

Home Page

 1. Tag i Musikhuzet og vær med til at fejre en af rockens helt store mænd, når Mike Tramp ligger vejen forbi lørdag den 27. maj kl. 21.00 i forbindelse med hans nye album og jubilæum.

  DKK 70,-
  Værdi DKK 140,-   Rabat  50%
  55 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Tag i Musikhuzet og vær med til at fejre en af rockens helt store mænd, når Mike Tramp ligger vejen forbi lørdag den 27. maj kl. 21.00 i forbindelse med hans nye album og jubilæum.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til Mike Tramp lørdag den 27. maj kl. 21.00.

  Mike Tramp
  Der findes kun en Mike Tramp, så enkelt er det.

  Han er manden, som har rejst verden tyndt og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 26 albums bag sig har Mike Tramp i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste og er atter på vej med et nyt album d. 24.2.2017. “Maybe Tomorrow” er den 6. plade, som er indspillet på Vesterbro i København. Mike Tramp siger selv, at det er her, han har sine sande rødder, det er her, han er vokset op og fik sin første dosis rock’n’roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det, der fulgte med.

  Mike Tramp kalder sin musik ”Highway Rock’n’Roll”; “Det er alt det, jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer”. Mike Tramp er et nostalgisk menneske og mener, at man skal ikke fixe det, der ikke er gået i stykker.

  Det seneste år har været kæmpe stort for Mike Tramp på livefronten med mange udsolgte koncerter på dansk grund, inklusiv en del af sommerens festivaler, samt 60 koncerter i USA.

  Stærkere musikalsk end nogensinde, samt med en blanding af den

  rødternede dug og ”American Rock’N'Roll”, må man sige, der ER kun en Mike Tramp, og han er mere end klar til atter at indtage de danske scener i 2017.

  Mike Tramp skuffer ikke, han leverer varen.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Mike Tramp lørdag den 27. maj kl. 21.00.

  Dørene åbner kl. 20.00.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.