Bestsave

Home Page

 1. Tag børnene med til familie koncert med Papa Kotji lørdag den 15. februar kl. 13.00. Her vil de fortælle den gribende og spændende historie om Django. Med i tilbuddet får du en sodavand og popcorn. Begrænset antal.

  DKK 40,-
  Værdi DKK 80,-   Rabat  50%
  36 Solgte
  Tilbuddet stopper ved udsolgt eller senest om:
  Tag børnene med til familie koncert med Papa Kotji lørdag den 15. februar kl. 13.00. Her vil de fortælle den gribende og spændende historie om Django. Med i tilbuddet får du en sodavand og popcorn. Begrænset antal.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til koncert med Papa Kotji lørdag den 15. februar kl. 13.00.
  • 1 sodavand
  • 1 popcorn 

  Papa Kotji
  Kan man virkelig spille så hurtigt på guitar, at der springer gnister, og køre så hurtigt i hestevogn at den brænder? Ja, det siger i hvert fald historien om den omrejsende musikant Django, som trioen Papa Kotji med fuld skrue på guitar og følelser spiller og fortæller til denne familiekoncert.


  Det musikalske udgangspunkt er den franske stilart ”swing manouche", også kaldet gypsy jazz eller sigøjnerjazz, som i dag har en væsentlig plads i jazzhistorien. 

  Publikum vil til koncerten opleve, hvordan musik kan formidle følelser, idet genren både er munter og melankolsk.

  Husk din luftguitar!

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Papa Kotji lørdag den 15. februar 2020 kl. 13.00.

  Dørene åbner kl. 12.00.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form. OBS! Det er vigtigt at stregekoden på værdibeviset medbringes, da denne skal scannes i døren som billet.