Bestsave

Home Page

 1. Tag vennerne med til koncert med Carl Emil Petersen, når han gæster Musikhuzet fredag den 27. marts 2020 kl. 21.00 med sit nye album og alle hans hits i bagagen. Begrænset antal.

  DKK 130,-
  Værdi DKK 260,-   Rabat  50%
  31 Solgte
  Tilbuddet stopper ved udsolgt eller senest om:
  Tag vennerne med til koncert med Carl Emil Petersen, når han gæster Musikhuzet fredag den 27. marts 2020 kl. 21.00 med sit nye album og alle hans hits i bagagen. Begrænset antal.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til koncert med Carl Emil Petersen fredag den 27. marts 2020 kl. 21.00. 

  Carl Emil Petersen
  Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix“ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ”Frit Land“ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio” Sange som  “Liv Før Døden “, 

  ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits, og endnu engang understregede Carl Emils store evner som sangskriver. 

  Den 1. november udsender 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”.  Singleforløberen “Tiden Flyver” er i rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform. Carl Emil er desuden med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen, og til foråret turnerer han med sit band. 

  “Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum som er skabt til de store scener - det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats”.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Carl Emil Petersen fredag den 27. marts 2020. kl. 21.00

  Dørene åbner kl. 20.00

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form. OBS! Det er vigtigt at stregekoden på værdibeviset medbringes, da denne skal scannes i døren som billet.