Bestsave

Home Page

 1. Få chancen for at høre Turboweekends helt nye album, når de lægger vejen forbi Musikhuzet lørdag den 31. marts 2018 kl. 21.00. Der er lagt i kakkelovnen til en kæmpe fest med masser af nye og gamle hits. Begrænset antal.

  DKK 110,-
  Værdi DKK 220,-   Rabat  50%
  31 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Få chancen for at høre Turboweekends helt nye album, når de lægger vejen forbi Musikhuzet lørdag den 31. marts 2018 kl. 21.00. Der er lagt i kakkelovnen til en kæmpe fest med masser af nye og gamle hits. Begrænset antal.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til Turboweekend lørdag den 31. marts 2018 kl. 21.00 

  Turboweekend
  Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015.

  De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. Således drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år, når bandet den 29. marts indtager Viften i Rødovre for derefter at drage rundt i landet.

  På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits. Der vil ikke være siddepladser til koncerterne, som er en tilbagevenden til klassiske Turboweekend-koncerter med fuldt smæk på.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Turboweekend lørdag den 31. marts 2018 kl. 21.00 

  Dørene åbner kl. 20.00

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.