Bestsave

Home Page

 1. Inviter venner på god gammeldags wienersnitsel fra Truberg. Du får 4 store wienersnitsler af kalvekød med citron, ansjos, kapers og peberrod. Hertil serveres brasede kartofler, skysauce og smørdampede ærter.

  DKK396,- 
  Værdi DKK792,-    Rabat  50%
  5 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Inviter venner på god gammeldags wienersnitsel fra Truberg. Du får 4 store wienersnitsler af kalvekød med citron, ansjos, kapers og peberrod. Hertil serveres brasede kartofler, skysauce og smørdampede ærter.

  Det gode

  Inviter 4 af dine venner på Trubergs lækre wienersnitsler. Så kan I nyde en hyggelige aften med dejlig med uden selv at stå for maden, alt I skal gøre er at hente den. Det perfekte alternativ til søndags pizzaen og andet fastfood.

  Med dette tilbud fra Truberg får du følgende til 4 personer:

  • 4 store wienersnitsler af kalvekød med citron, ansjos, kapers og peberrod. Hertil serveres brasede kartofler, skysauce og smørdampede ærter.

  Bliver I mere 4 personer kan I lave enkelt tilkøb her på Best Save, så kan du sammensætte antallet fuldstændig som du ønsker.

  Betingelser

  Værdibeviset kan benyttes til og med den 15. november 2015.

  Værdibeviset gælder for wienersnitsel til 4 personer.

  Bestilling skal ske min. 3 dage før I ønsker maden på tlf. 5649 6375, oplys venligst at der er tale om et ”Best Save” tilbud.
  OBS! Vær opmærksom på at der kan være mange bestillinger samtidig, så bestil i så god tid som muligt, for at undgå optagede weekender m.m.

  Adressen: Solstien 1, 3760 Gudhjem

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.