Bestsave

Home Page

 1. Du kender ham fra Olsen Banden. Hør ham spille fredag den 8. maj i Raschs Pakhuz. Jes Holtsø & Morten Wittrock - musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist, der rækker ud over scenekanten.

  DKK50,- 
  Værdi DKK100,-    Rabat  50%
  10 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Du kender ham fra Olsen Banden. Hør ham spille fredag den 8. maj i Raschs Pakhuz. Jes Holtsø & Morten Wittrock - musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist, der rækker ud over scenekanten.

  Det gode

  Et samarbejde, der starter med et rungende ”NEJ!”, er måske ikke umiddelbart det mest befordrende for et fremtidigt makkerskab. Ikke desto mindre var det faktisk en afvisning, der satte gang i makkerskabet mellem sanger Jes Holtsø og pianist og producer Morten Wittrock, da de to blev introduceret til hinanden tilbage i 2009. Siden da har nej’et dog unægtelig vokset sig til et smukt og klingende ”JA!” og har affødt et givtigt musikalsk partnerskab med to prisvindende og anmelderroste udgivelser på makkerparrets CV. Den 13. april er Holtsø og Wittrock klar til at føje deres tredje albumudspil, ”Glemte Nætter”, til bedrifterne.  På ”Glemte Nætter” rocker og bevæger Holtsø og Wittrock atter en gang med en række sange indenfor soulen, rocken og bluesen. Et stærkt genremix, der efterhånden er gået hen og blevet duoens musikalske varemærke. I forhold til de to tidligere albumudspil byder ”Glemte Nætter” dog på en mere rendyrket rocket kant med ingredienser som en lidt hårdere guitarlyd og beskidt kvindekor på programmet. En rocket lyd der falder godt i tråd med, at albummet er mixet af Flemming Rasmussen (Metallica). 

 

  Men den mere rockede lyd er nu ikke det eneste nye på den aktuelle udgivelse. For på de nye numre har Holtsø for første gang valgt at synge på dansk. Og det klæder den sprøde og hæse vokal enormt og giver formidlingen af sangene og stemningerne i disse en helt ny og anderledes dimension – også i den personlige historie om en mand, der om nogen har levet livet på godt og på ondt. 

  På ”Glemte Nætter” har Holtsø og Wittrock på tekstsiden allieret sig med den enestående sangskriver og musiker Marcus Winther-John. Og man må sige, at det er et sangskriversamarbejde, der er ramt spot on. Teksterne er enkle, stærke og ærlige, hvilket passer perfekt til Holtsøs på én gang rå og intense vokal.
”Jeg kan fuldstændig genkende mig selv i Marcus Winther-Johns tekster og kan relatere til hvert et ord i dem. Også de ord, der står mellem linjerne. Tekstuniverset rammer min sindstilstand, de stemninger og de vibes, der er min egen DNA – både som mand, menneske og musiker. Og derfor kommer de helt under huden på mig, hver gang jeg synger dem”, siger Jes Holtsø om samarbejdet og udfordringen i at skulle formidle et andets menneskes tekster
og gøre dem til sine egne.

Med valget om at synge på dansk går Jes Holtsø i Peter Bellis og Peter Thorups fodspor og viderefører dermed traditionen om at synge bluesrock på dansk.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Holtsø/Wittrock fredag den 8. maj.

  Koncerten starter kl. 21.00, dørene åbnes kl. 20.00.

  Værdibeviset afleveres i indgangen.

  Adressen: Store Torv 6, 3700 Rønne

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.