Bestsave

Home Page

 1. Tag vennerne med til en rigtig rock’ n roll aften i Musikhuzet fredag den 17. april kl. 21.00 og oplev den legendariske gas’er Søren Berlev og hans band, når de gæster øen. Begrænset antal.

  DKK 88,-
  Værdi DKK 175,-   Rabat  50%
  42 Solgte
  Tilbuddet stopper ved udsolgt eller senest om:
  Tag vennerne med til en rigtig rock’ n roll aften i Musikhuzet fredag den 17. april kl. 21.00 og oplev den legendariske gas’er Søren Berlev og hans band, når de gæster øen. Begrænset antal.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til koncert med Søren Berlev fredag den 17. april kl. 21.00.

  Søren Berlev
  Den legendariske gas’er Søren Berlev har vind i håret og gang i gryderne!

  Med læderstøvlerne solidt plantet i 70’ernes riffbaserede rockmusik står legendariske Søren Berlev og hans Rock’n’Roll Hotel klar til at sparke døren lige op i kronjuvelerne på den danske musikscene. Og det er lykkedes rock-veteranen at samle et hold af dedikerede musikere, der ikke kun spiller, men lever og ånder rock’n’roll på lige fod med tromme-troldmanden selv.

  Med sig i bagagen har bandet det anmelderroste album You Can Make It! fra november 2018, som er produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios. Lige fra intro-riffet på Don’t Fool Me er der lagt i ovnen til en sand rock’n’roll-fest, og festen fortsætter med sprøde riffs,tunge trommer og ørehængende omkvæd.

  Ekstra Bladet - Thomas Treo skrev:

  ”... Bundsolidt baskende Berlev fremstår genfødt bag trommerne som Lollands helt egen Phil Rudd, når rockhotellet sparker dørene op til en omgang alt andet end stueren rok og rul med AC/DC og The Rolling Stones i bagagen. Det er måske nok bare rock’n’roll, men det virker, og på herligt underholdende og ukompliceret vis flirter uforfalskede skæringer som Don’t Fool Me, I Got the Rhythm og pladens heftige titelnummer med selve den basale fryd ved en skøn rockskæring ...”

  Musikmagasinet 33 Plus:

  “...pladen svinger fra start til slut – hvor man hele tiden føler man befinder sig på Hotellets bedste suite.”

  Ud over den energiske forsanger Esben Hegelunds karismatiske vokal og no bullshit-attitude i front udgøres bandet af guitar-ekvilibristen Erik Winther og den bundsolide Søren Fjalland på bas, mens gryderne selvfølgelig holdes på fuldt blus af den ustoppeligt svingende Berlev.

  I fællesskab skaber de deres til tider hårde, til tider bløde og til tider syrede, men altid højt-energiske rocklyd, der følges til dørs med en utrætteligt virkende spilleglæde. Som i den perfekte verden burde vække musikfolket på enhver adfærdsreguleret radiostation!

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Søren Berlev fredag den 17. april 2020 kl. 21.00. 

  Dørene åbner kl. 20.00.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form. OBS! Det er vigtigt at stregekoden på værdibeviset medbringes, da denne skal scannes i døren som billet.