Bestsave

Home Page

 1. Grib chancen og tag i Musikhuzet lørdag den 25. april 2020 kl. 20.00, når Isam B gæster Bornholm og optræder i en intim ramme med sit debutalbum ”Institution”, hvor bl.a. hittet ”I Danmark er jeg født” optræder. Begrænset antal.

  DKK 138,-
  Værdi DKK 275,-   Rabat  50%
  45 Solgte
  Tilbuddet stopper ved udsolgt eller senest om:
  Grib chancen og tag i Musikhuzet lørdag den 25. april 2020 kl. 20.00, når Isam B gæster Bornholm og optræder i en intim ramme med sit debutalbum ”Institution”, hvor bl.a. hittet ”I Danmark er jeg født” optræder. Begrænset antal.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • 1 billet til koncert med Isam B lørdag den 25. april kl. 20.00.

  Isam B
  Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme turnerer i foråret 2020 og spiller sit anmelderroste dansksprogede debutalbum ’Institution’, hits fra sin lange karriere og helt nyt dansk materiale.


  Det er 12 år siden, at Isam B udgav sit debutalbum ’Institution’, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ’I Danmark er jeg født’. Albummet viste nyfundne nuancer af sangeren og sangskriverens kunstneriske formåen. Til foråret vil han dykke ned i albummet og genopdage kompositionerne, lyrikken og sangene, når han tager på tour rundt til 13 danske byer og spiller albummet for et siddende publikum. Udover sangene fra ’Institution’ vil han udvælge numre fra sin lange karriere – både som solo og fra sin tid med Outlandish – samt præsentere publikum for helt nye sange på dansk, herunder ’Ramadan i København’, der blev omtalt tidligere på sommeren, da Isam B sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi havde spillet den ind til en kommende revideret udgave af Højskolesangbogen på opfordring af Højskolesangbogsudvalget. 

  ’Institution’ var Isam B’s første projekt ved siden af Outlandish. Albummet, der drager tydelige inspirationer fra soul og R&B samt fra danske sangskrivere som Kim Larsen og C.V. Jørgensen, fik mange anmelder-roser for Isam B’s poetisk forståelse for det danske sprog og sin karismatiske, fløjlsbløde vokal. I 2007 havde flere af de landsdækkende aviser ’Institution’ stemt pladen ind på deres top-10 over årets bedste danske album. 

  Når Isam B drager på tour i foråret, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i live generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Isam B lørdag den 25. april 2020 kl. 20.00.

  Dørene åbner kl. 19.00.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form. OBS! Det er vigtigt at stregekoden på værdibeviset medbringes, da denne skal scannes i døren som billet.