Bestsave

Home Page

 1. Tag børnene med i Musikhuzet onsdag den 15. oktober kl. 14.00 og få en anderledes oplevelse med HeartBeat. Oplev Stomp musikkens magiske univers, når HeartBeat spiller på alt andet end almindelig instrumenter. En sjov dag for barnlige sjæle.

  DKK 25,-
  Værdi DKK 50,-   Rabat  50%
  29 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Tag børnene med i Musikhuzet onsdag den 15. oktober kl. 14.00 og få en anderledes oplevelse med HeartBeat. Oplev Stomp musikkens magiske univers, når HeartBeat spiller på alt andet end almindelig instrumenter. En sjov dag for barnlige sjæle.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du 1 billet til koncerten med HeartBeat.

  HEARTBEAT
  Kan man lave en bas ud af nogle rør og en fluesmækker? Kan man spille på chips? Og hvad er en flaskofon? Stomp- og performancegruppen HeartBeat åbner dørene til deres magiske univers og flytter grænserne for hvad der skal til for at lave musik.

  HeartBeat er 4 unge, sprælske musikere sprængfyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse der bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp.

  STOMP
  Stomp er en fællesbetegnelse for musik på alt andet end gængse instrumenter og der bliver spillet på hvad som helst. Lige fra kæmpemæssige tønder til små campingkopper, fra plastikdunke til egen krop. Magien opstår, når skrald og ting fra hverdagen får en ny funktion, som når en vandkande pludselig bliver brugt som trompet eller når ens krop forvandles til trommesæt.

Med hjertevarme og glimt i øjet stråler Thomas, Søren, Morten og Nils langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat.
For hvert et trommeslag – hvert et hjerteslag – breder smilet sig til op over begge ører.
HeartBeat skal opleves.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med HeartBeat koncert onsdag den 15. oktober kl. 14.00 i Musikhuzet.

  Koncerten starter kl. 14.00, men dørene åbner allerede kl. 13.00.

   Adressen: Store Torv 6, 3700 Rønne

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.