Bestsave

Home Page

 1. Døjer din hund med gigt, stress, nervøsitet eller led- og muskelsmerter, så giv din hund en hundemassage hos Bornholms Hundecenter og oplev den gode effekt behandlingen vil have på din hund. Massagen kan også virke forebyggende.

  DKK 250,-
  Værdi DKK 500,-   Rabat  50%
  2 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Døjer din hund med gigt, stress, nervøsitet eller led- og muskelsmerter, så giv din hund en hundemassage hos Bornholms Hundecenter og oplev den gode effekt behandlingen vil have på din hund. Massagen kan også virke forebyggende.

  Det gode

  Med dette tilbud fra Bornholms Hundecenter sikre du din hund en behandling som den vil have godt af, uanset om den har skavanker eller er frisk og rask.

  Du får:

  • En massage af din hund af en uddannet hundemassør

  Massagen kan afhjælpe eller forebygge følgende:

  Skader hos sports-, jagt- og tjenestehunde behandles eller forebygges.
  Forbedre og øger blod- og lymfegennemstrømning, hvilket giver en bedre udskillelse af affaldsstoffer som f.eks. medicin, som giver hunden en blankere pels.
  Massage virker afstressende på din hund.
  Stress og nervøsitet nedsættes hos hunden.
  Massage giver øget velvære og  hunden får det generelt bedre.


  Hundemassage er især godt til hunde der har muskle-led og sene problemer (f.eks. HD), problemer med bevægeapparatet (f.eks. gigt), skader opstået ved hundesport, jagt eller arbejde.

  Bettina Rügge er eksaminerede hundemassør.
  Under hendes uddannelse har hun lavet et projekt omkring massagens indflydelse på en meget langsom agilityhund, hvor massagen bevirkede, at der komme mere speed på hunden. 
  Som hundemassør arbejder Bettina seriøst med massage af raske hunde. Har din hund en skade eller været opereret, vil massagen altid foregå i samarbejde med en dyrlæge. 


  Som eksaminerede hundemassør er Bettina medlem af foreningen Danske Eksaminerede Hundemassører (DEH), som er din garanti for en massør med et højt fagligt niveau og adgang til løbende efteruddannelse.

  Betingelser

  Værdibeviset skal være indløst inden den 15. februar 2015

  Tidsbestilling er nødvendig og skal ske på telefon 2070 8222 oplys venligst at der er tale om et Best Save tilbud. Eller online på www.bornholmshundecenter.dk - oplys at ydelsen er købt hos Best Save.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.

  Hjemmeside: www.bornholmshundecenter.dk

  Adresse: Smørengevejen 1, Vestermarie, 3720