Bestsave

Home Page

 1. Er du træt, har smerter eller føler du dig utilstrækkeligt, så er dette tilbud fra Birgit Havshøj noget for dig. Du får en 1 gang tankefeltterapi som bl.a. kan afhjælpe angst, forbier, stress, smerter og ensomhed og give dig energien i din hver

  DKK 250,-
  Værdi DKK 500,-   Rabat  50%
  0 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Er du træt, har smerter eller føler du dig utilstrækkeligt, så er dette tilbud fra Birgit Havshøj noget for dig. Du får en 1 gang tankefeltterapi som bl.a. kan afhjælpe angst, forbier, stress, smerter og ensomhed og give dig energien i din hver

  Det gode

  Føler du dig træt, uoplagt eller døjer du med smerter psykiske som fysiske, så kan dette tilbud fra Birgit Havshøj nok være noget for dig.

  Du får:

  • 1 gange tankefeltterapi hos Birgit Havshøj i Pedersker

  I Tankefeltsterapien kombinere man Østens viden om kroppens energibaner med psykologiens samtaleterapi.

Ved at banke ganske let på bestemte punkter på kroppen forøges energigennemstrømningen med op til det 3 dobbelte. Det er ganske smertefrit.

  Terapien kan være behjælpelig hvis du går rundt med følgende tanker, såsom:. jeg er ikke god nok, jeg har præstationsangst, jeg er bange for mørke og meget mere, mulighederne er uendelige.


  Terapien har også god effekt på smerter og ubehag. Det kan også være dårlige oplevelser man har haft som sidder i kroppen. Her løser terapien og hjælpen energien til at strømme frit igen uden blokeringer, ca. 90 % af klienterne føler ubehaget forsvinder helt eller bliver væsentligt bedre.

  Terapien kan have god effekt på følgende: Angst,
panikangst, socialangst, generalangst, depressioner, ensomhed, kærestesorger, usikkerhed, overvægt, skyld, misbrug, traumer m.m.

  Birgit Havshøj
  Birgit er certificeret Tankfeltsterapeut, uddannet på Den Danske Skole for Tankefeltsterapi og EFT.

  Betingelser

  Værdibeviset skal være indløst inden den 1. marts 2015

  Tidsbestilling er nødvendig og skal ske på telefon 50 70 87 97 oplys venligst at der er tale om et Best Save tilbud.

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.

  Adresse: Dr. Glavens Vej 11 Pedersker (vejen ved brugsen)