Bestsave

Home Page

 1. Mød Joey Moe – helt ærligt og akustisk til efteråret fredag den 24. oktober kl. 21.00 i Musikhuzet. Tag dine venner med til en intim koncert med en af landets bedst R&B sangere. Begrænset antal.

  DKK 100,-
  Værdi DKK 195,-   Rabat  49%
  118 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Mød Joey Moe – helt ærligt og akustisk til efteråret fredag den 24. oktober kl. 21.00 i Musikhuzet. Tag dine venner med til en intim koncert med en af landets bedst R&B sangere. Begrænset antal.

  Det gode

  Tag venner og familie med til anderledes koncertoplevelse med Joey Moe i Musikhuzet til en siddende akustisk koncert. 

  JOEY MOE
  I marts afholdte Joey Moe en eksklusiv og totalt udsolgt forpremiere på dette akustiske set-up, som finder sted i efteråret 2014. Her oplevede publikum, hvordan Joey’s sange og stærke vokal foldede sig ud og åbnede for nye stemninger og fortolkninger. 

  Det var en ny side af den populære R&B sanger, der blev åbenbaret under koncerten, hvor Joey med charme og overskud også inddrog publikum i showet.

Efter det totalt udsolgte show har utallige af dedikerede fans efterspurgt datoer på lignende koncerter, hvilket har resulteret i at Joey drager på sin første akustiske turné nogensinde: ’Jeg elsker at afprøve nye ting og mine tanker har længe kredset om at skabe et nærværende set-up, hvor jeg virkelig får lov at give mine fans en unik oplevelse.”  Joey’s første danske plade blev udgivet i 2010, og med 5 albums i bagagen + 15 millioner views på YouTube + 125.000 fans på Facebook, 23 guld og platin certificeringer - inklusiv certificeringen i 2009 for Danmark’s største klubhit nogensinde - har den dansk-hawaiiaske sanger siden han optrådte på Grøn Koncert med Nik & Jay tilbage i 2006 haft mere end 1000 liveshows på venues lige fra klubber til store festivalscener i ind – og udland.

I 2013 lykkes det for den dansk-hawaiianske sanger at få hul igennem til den anden side af Danmarks grænser, og hitmageren kan nu som den eneste danske artist skrive store verdenskendte navne hvor iblandt kan næves: R. Kelly, Fat Joe, Trina, Twista og schweiziske Dj Antoine, på listen over kollegaer, han har været så privilegeret at arbejde sammen med.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Joey Moe fredag den 24. oktober 2014.

  Koncerten starter kl. 21.00, men dørene åbner allerede kl. 20.00.

  Adressen: Store Torv 6, 3700 Rønne

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.