Bestsave

Home Page

 1. Der er dømt kæmpe 80’er fest, når du får mulighed for at opleve Rocazino i Musikhuzet lørdag den 4. april. Så skynd dig at køb din billet og gå ikke glip af et af Danmarks mest succesfulde popbands. Begrænset antal!

  DKK148,- 
  Værdi DKK295,-    Rabat  50%
  72 Solgte
  Tilbuddet stopper om:
  Der er dømt kæmpe 80’er fest, når du får mulighed for at opleve Rocazino i Musikhuzet lørdag den 4. april. Så skynd dig at køb din billet og gå ikke glip af et af Danmarks mest succesfulde popbands. Begrænset antal!

  Det gode

  Med dette tilbud fra Musikhuzet får du:

  • Billet til koncerten med Rocazino lørdag den 4. april. 

  Rocazino
  Er et af Danmarks mest succesfulde popbands. En tilfældighed sparkede bandet i gang igen, da de spillede sammen til et afterparty til musicalen Den Eneste Ene i 2006 og står de klar til at vælte Musikhuzet.

  Rocazino var et hit igen, 80’er bølgen fik en revival, og derfor udsendte Universal Music en boks i 2007 med bandets seks originale albums og en bonus DVD, der bl.a. indeholder gruppens sidste store kanonhit ”En For Alle”, hvor Ulla Cold synger duet med Danmarks svar på Mick Jagger, Frank Arnesen, på landsholdets slagsang før EM i ’88.
Et EM, hvor Danmark røg ud, og Rocazino besluttede sig for en pause efter et pladesalg, der havde rundet en million.

  Men de er kommet stærkt tilbage – ikke mindst på live scenen, hvor de spillede 35 koncerter i 2007.
Og selvfølgelig besluttede de at ta’ en omgang mere i 2008, hvor de spillede i en begrænset periode i sommermånederne og igen i vinteren 2008 ca. 25 koncerter i alt.
Også i 09 og 10 spillede Rocazino et begrænset antal koncerter, såvel i sommerlandet, som til julefester; igen med forstærket aktualitet efter Musicalen Elsk Mig i Nats forrygende succes på Østre Gasværk og siden i en juleversion i Tivolis koncertsal.  Bandet spiller så godt som aldrig før, og Ulla Colds fine, alfeagtige vokal er sjælden, stærk og intens – hendes lige findes simpelthen ikke på den danske live scene.
Og så er det altid en fest, når bandet spiller, de oser af spilleglæde, giver hinanden plads og nyder at se at de numrene stadig har et utrolig tag i såvel gamle som nye fans.  Der er med andre ord tale om et gensidigt afhængighedsforhold, så selvfølgelig er bandet også at finde på landevejen i år – efter en længere pause.

  Betingelser

  Værdibeviset kan kun benyttes til koncerten med Rocazino lørdag  den 4. april 2015.

  Koncerten starter kl. 21.00, men dørene åbner allerede kl. 20.00.

  Adressen: Store Torv 6, 3700 Rønne

  Værdibeviset skal medbringes i fysisk form.